Wat is SheLaunches?

SheLaunches is een online e-learning omgeving waar vrouwelijke PhD’ers kunnen beginnen met het verkennen van ondernemerschap. Content wordt aangeleverd door experts van Golden Egg Check, RVO, Ministerie van Economische Zaken en universiteiten.

Kennis

Het platform bestaat uit een online omgeving waar jij alles kan leren over het oprichten van een startup aan de hand van onze expert video’s, tools, tips en tricks. Daarnaast staan er altijd coaches voor je klaar die jou van feedback kunnen voorzien. Dankzij deze kennis voorkom je veelgemaakte fouten en vergroot je de kans op succes van jouw startup.

Inzicht

Binnen het platform heb je niet alleen de mogelijkheid om te leren, maar ook om jouw startup plan vorm te geven en samen met onze experts te werken aan jouw business idee. Aan de hand van de video’s en de kennis die jij opdoet, vul jij de opdrachten in, die uiteindelijk jouw startup plan vormen.

STRATEGIE

Tot slot bepaal je de strategie waarmee jij de aankomende tijd jouw startup gaat lanceren. Waar ga je op focussen? Het bouwen van een prototype of ben je al zo ver om jouw early adopters te benaderen? Samen met onze experts stellen wij een plan op waar jij je de aankomende tijd op zou moeten richten.

Meld je aan voor SheLaunches

Aanmelden